Home » Uitdeuken zonder spuiten

Schade opgelopen?

Willems Restyling herstelt uw autoschade snel en professioneel, met garantie op een piekfijn eindresultaat.

Gratis online prijsopgaaf

Vind ons op:

Willems Restyling
is aangesloten bij:

Uitdeuken zonder spuiten

De techniek uitdeuken zonder spuiten werd in 1993 in Nederland geĂŻntroduceerd onder de naam Paintless Dent Repair, (Auto)Restyling of simpelweg Uitdeuken Zonder Spuiten (U.Z.S).

Deze alternatieve reparatiemethode maakt het mogelijk om kleine deukjes - tot de grootte van een 2 euro munt - te herstellen, zonder dat het daarbij nodig is carrosseriedelen te spuiten. Dankzij recente technieken is het inmiddels ook mogelijk om grotere deuken te repareren zonder dat er een spuiter aan te pas hoeft te komen. Uitdeuken zonder spuiten werd van oorsprong voornamelijk toegepast bij hagelschades, maar wordt tegenwoordig ook op steeds bredere schaal ingezet bij het herstellen van allerlei verschillende soorten schade.

Hagelschade

Wij kunnen voor u een deukje verwijderen in een willekeurig deel van uw auto, maar ook complete hagelschades verzorgen. Hevige hagelbuien kunnen onverwacht aan vele honderden of duizenden wagens tegelijk schade veroorzaken. Omdat er op zo'n moment een gestructureerde aanpak wordt gevraagd, is er een hagelcalamiteitenplan opgezet. Vanuit die basis wordt alles tot in detail geregeld, zodat u snel wordt geholpen. U kunt er vanuit gaan dat er alleen top–herstelspecialisten aan het werk zijn, die er zorg voor dragen dat de beschadigde auto er na de reparatie weer perfect uitziet.

© 2024 Willems Restyling | Alle rechten voorbehouden