Home » Uitdeuken zonder spuiten » Werkwijze

Schade opgelopen?

Willems Restyling herstelt uw autoschade snel en professioneel, met garantie op een piekfijn eindresultaat.

Gratis online prijsopgaaf

Vind ons op:

Willems Restyling
is aangesloten bij:

Werkwijze

Voor het correct toepassen van de uitdeuken zonder spuiten techniek is een combinatie van ervaring, deskundigeid en professionele gereedschappen onmisbaar. Eerst wordt de deuk nauwkeurig bekeken met behulp van een speciale lamp met reflecterend licht. Vervolgens wordt de deuk van binnenuit met speciale uitdeukhulpstukken behandeld, totdat de carrosserie geheel in oorspronkelijke staat is hersteld.

Mobiele service

Hoewel wij het grootste deel van de tijd werken vanuit onze garage in Rosmalen, bieden wij voor bedrijven ook een mobiele service. Na het maken van een afspraak komt onze specialist op de afgesproken datum bij u op locatie. In overleg met uw contactpersoon neemt de specialist de schade door, en spreekt hij van te voren af wat u kunt verwachten. Hij zal een rustige plek binnen uw bedrijf nodig hebben en verder alleen een 220 V aansluiting voor de verlichting.

Na afloop zal hij met de contactpersoon het resultaat bekijken om daarmee af te stemmen of het afgesproken resultaat is behaald. Wilt u één dag in een bepaalde periode alle auto's tegelijk laten herstellen? Geen probleem. Wij houden rekening met uw individuele wensen.

Interesse in onze mobiele service? Neem contact op met Willems Restyling

© 2024 Willems Restyling | Alle rechten voorbehouden